Privacybeleid

Laatst aangepast op 27 augustus 2019

We hechten veel belang aan uw privacy en zijn daarom graag transparant over welke gegevens we over u verzamelen. Dit privacybeleid is bedoeld om u inzicht te geven in de gegevens die we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en wat we hiermee doen. Uw privacy is belangrijk en we hopen dat u de tijd wilt nemen om ons beleid zorgvuldig te lezen.

Wie is verantwoordelijk voor dit privacybeleid?

Wij, Growwwth, zijn verantwoordelijk voor dit privacybeleid. Wij zijn een BV, met maatschappelijke zetel te Breendonk-dorp 119 bus 1 , 2870 Puurs-Sint-Amands, met ondernemingsnummer 0727.829.008.

Welke gegevens verzamelen we van u en waarom?

Statistieken

Wanneer u naar onze website surft, bewaren wij bepaalde gegevens van u in statistieken (Google Analytics). Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, locatiegegevens (IP-adres), het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website die u naar onze website gestuurd heeft. We gebruiken deze statistieken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en op basis daarvan onze website te optimaliseren voor onze gebruikers. De statistieken zijn volledig anoniem, dus u heeft niets te vrezen.

Daarnaast verzamelen we ook bepaalde statistieken wanneer u onze nieuwsbrief leest. Meer bepaald gaat het hier om informatie over het browsertype, unieke identificatie en het aantal keren dat op een link in onze nieuwsbrief geklikt wordt. We gebruiken deze gegevens om onze nieuwsbrief te verbeteren of eventuele problemen correct te kunnen analyseren.

Contactinformatie

Als u op onze website het contactformulier invult, houden we de gegevens die u invult bij. We slaan uw voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, IP-adres en het tijdstip van verzenden veilig op. Dit is nodig om op de correcte manier met u te kunnen communiceren.

Wanneer u een e-book of bestand downloadt, slaan we – indien u toestemming geeft – uw e-mailadres en naam op. Deze informatie hebben wij nodig om u de downloads te kunnen opsturen. Wanneer u een download aanvraagt, vragen wij u ook vriendelijk of we onze nieuwsbrief mogen toesturen. Wees gerust, we willen niemand ongevraagd e-mailen.

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, slaan we uw voornaam en e-mailadres op. Die gegevens hebben we nodig om u de nieuwsbrief te kunnen versturen. Uw e-mailadres wordt veilig opgeslagen bij Mailchimp. Mailchimp beveiligt uw data en maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy.

Als u klant bij ons bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.

Met wie delen wij uw data?

Enkel Growwwth bv gebruikt uw gegevens. Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met bedrijven, organisaties en individuen buiten Growwwth bv, behalve in een van de volgende omstandigheden:

  • Wij delen uw persoonlijke gegevens met derden wanneer u ons toestemming heeft gegeven dit te doen. Wanneer u ons vraagt naar producten of diensten van onze partners of andere vertrouwde bedrijven, delen wij u gegevens zodat zij u kunnen contacteren.
  • In kader van een eventuele reorganisatie, faillissement of overdracht van activiteiten, kunnen gegevens die deel uitmaken van onze bedrijfsactiviteiten evenwel aan derden worden overgedragen.
  • In beperkte gevallen kunnen wij ook verplicht worden om persoonsgegevens te delen op basis van een gerechtelijk bevel of dwingende wetgeving.

Hoe beveiligen wij uw gegevens?

Wij passen minstens de gebruikelijke technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen toe die redelijkerwijs van ons verwacht mogen worden om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen vernietiging, verlies, wijziging, vervalsing, verspreiding of onrechtmatige toegang.

Persoonsgegevens worden slechts doorgegeven aan een partner in een land buiten de Europese Economische Ruimte mits dat land een passend beschermingsniveau waarborgt voor uw persoonsgegevens. Vooraleer persoonsgegevens te delen met een partner in de Verenigde Staten van Amerika, vereisen wij een afzonderlijke verwerkingsovereenkomst of een certificering volgens het Privacy Shield Framework (www.privacyshield.gov).

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een foutief of onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens door een derde. U blijft daarnaast zelf verantwoordelijk voor de vertrouwelijkheid en het gebruik van uw computer, IP-adres, login- en identificatiegegevens.

Welke rechten heeft u?

Als gebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u een van die rechten wil inroepen, dan kan u zich best rechtstreeks tot Growwwth BV richten door een e-mail te sturen naar info@growwwth.be.

Recht op inzage en rechtzetting

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

Recht op wissing

Je hebt het recht op wissing van je gegevens. Als je wil dat we je gegevens niet langer bewaren of gebruiken, kan je je gegevens bij ons wissen.

Wij zijn wel niet altijd verplicht je gegevens te wissen wanneer je dat vraagt. We hoeven dat enkel te doen in de gevallen die door de wet zijn bepaald.

Recht op beperking van de verwerking

Je hebt het recht op beperking van je gegevens. Je kan ons dus verzoeken om de verwerking van je gegevens te beperken. In dat geval blijven we je gegevens bewaren, maar zullen we het gebruik ervan inperken.

Recht bezwaar te maken tegen het gebruik van je gegevens

Je hebt het recht bezwaar te maken tegen het gebruik van je gegevens. Dat wil zeggen dat je je kan verzetten tegen het verdere gebruik van je gegevens door ons. Je kan dit enkel doen wanneer je grondige redenen hebt die verband houden met je specifieke situatie. Wij zijn trouwens niet altijd verplicht om op een dergelijk verzoek in te gaan.

Recht om toestemming in te trekken

Je hebt het recht altijd je toestemming in te trekken als de verwerking van je gegevens op basis van jouw toestemming gebeurt.

Waar kan ik klacht indienen?

Alle personen waarvan wij persoonsgegevens bewaren hebben het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, commission@privacycommission.be).

Let’s meet! En ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Contacteer Ons