Website laten maken?

Een vindbare website laten maken

Op zoek naar een professionele website als visuele verpersoonlijking van jouw bedrijf? Wij kunnen jou verder helpen!

Een website is een basiselement voor elk bedrijf. In een digitale wereld heeft elke ondernemer nood aan een website die in het oog springt. Een creatief medium dat na sluitingstijd de band onderhoudt tussen onderneming en klant. Gezegend met de laatste nieuwe digitale kennis, bouwen we uw nieuwe website uit tot de referentie in uw sector. Volledig bediend met een aantrekkelijk en mobielvriendelijk design dat voor vele jaren zijn diensten zal bewijzen als vertrekpunt voor al je communicatie.

Maak nu een afspraak

Gebruiksvriendelijke website

Een goed converterende website is krachtig en makkelijk in gebruik. Jouw bezoekers zijn op zoek naar antwoorden, producten of diensten en willen zo snel mogelijk op de juiste pagina terechtkomen.

Een website die hoog scoort in Google

Elke nieuwe website voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen ondersteund door een ruime kennis van de nieuwste trends in het digitale medialandschap. Dit gaat niet enkel over de opbouw en design. Maar ook over een nauwkeurige SEO en COPYWRITING.

Een professionele website met meetbare resultaten

Een investering is pas interessant wanneer deze resultaat oplevert. Dankzij Google Analytics leer je de groei en resultaten van jouw website op te volgen en te analyseren. Zo zie je precies hoe succesvol jouw investering is gebleken.

De weg naar jouw website

Stap voor stap bouwen wij jouw website. Zo gaan we aan de slag:

  • Vertel ons al jouw wensen en ideeën
  • Hiermee gaan we aan slag en bouwen de basis van jouw website zonder je huisstijl uit het oog te verliezen.
  • Tevreden met het ontwerp? Dan vullen we de website aan met de door jou (of ons) gemaakte content ( teksten, afbeeldingen, ... )

In tussentijd houden we je op regelmatige basis op de hoogte en geven we ook een duidelijke demonstratie van het Content Management Systeem waarmee je de inhoud op je website kan aanpassen.

Maak nu een afspraak

Let’s meet! En ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Contacteer Ons