Webshop laten maken?

Een omzet verhogende webshop laten maken

De belg koopt steeds meer online

De Belgische webshops zijn ook steeds meer het gat met de buitenlandse online-winkels aan het verkleinen. Als ondernemer is het daarom zaak het ijzer te smeden wanneer het heet is. We helpen je met advies over juiste lay-out, een vlot betalingssysteem, aantrekkelijke foto’s en een succesvolle marketingstrategie.

Maak nu een afspraak

Online webshop

Webshops zijn hot. Dankzij een eigen webwinkel is jouw zaak altijd open. Zo kom je tegemoet aan de moderne consument, die graag op elk moment door jouw aanbod wil kunnen bladeren. De statistieken over online winkelen stijgen dan ook elk jaar. E-commerce is booming business. Tijd om op de kar te springen met een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke online winkel. Voorzien van professionele foto’s, klare productbeschrijvingen en een geïntegreerd betalingssysteem. Niet met standaard plug-ins, maar uitgerust met alles wat jouw zaak vooruit helpt.

E-commerce

Je eigen webshop laten maken is een uitstekend idee om jouw offline-business uit te breiden naar het digitale landschap. Je hoeft je daarom niet te beperken tot enkel een internetwinkel. Een website met webshop maken is de perfecte manier om jouw cliënteel te informeren en te converteren. Voor een totaaloplossing combineren we jouw webwinkel met een eigen webmail. Zo beheer je jouw volledige webshop op één plek. Dat is overzichtelijk voor jou, ergonomisch voor personeel en gebruiksvriendelijk voor klanten.

De weg naar jouw webshop

Stap voor stap bouwen wij jouw webshop. Zo gaan we aan de slag:

  • Tijdens een koffie op kantoor komen we graag te weten hoe jij het zelf ziet. Waar je naartoe wil en waar jouw onderneming binnen enkele jaren moet staan.
  • Vervolgens stellen we het nodige in het werk om in jouw verhaal mee te gaan. We bouwen de basis van jouw website/webshop zonder je huisstijl uit het oog te verliezen.
  • Tevreden met het ontwerp? Dan vullen we de webshop aan met de door jou (of ons) gemaakte content, productfoto's, teksten, ...

We houden je regelmatig op de hoogte zodat we gedurende het hele proces op dezelfde lijn blijven en gaan door tot jij, onze klant, tevreden bent. Ook geven we achteraf een duidelijke demonstratie van het Content Management Systeem waarmee je producten kan toevoegen, bestellingen kan opvolgen en de inhoud op je website kan aanpassen.

Maak nu een afspraak

Kom gerust op de koffie en zet ons aan het werk.

Bel +32 (0)468 29 22 03 of mail naar info@growwwth.be
Contacteer Ons